< 60 min
2,8
Bramborové lokše s játry a cibulkou
> 60 min
3,7
Staropolský bigos
< 20 min
5,0
Švestkový svařák
< 10 min
0,0
Drůbeží játra na cibulce s hřebíčkovou rýží
< 20 min
4,5
Crème brûlée
< 60 min
4,9
BBQ omáčka s portským vínem a rozmarýnem
< 60 min
5,0
Terina z oháňky a líček
< 20 min
5,0
Čočka na kyselo se smaženým vajíčkem a pražskou šunkou
> 60 min
4,2
Kančí paštika s kachními játry
< 60 min
4,4
Steak z hovězího pupku s pečenou zeleninou
> 60 min
4,0
Kachní prsa s omáčkou z portského & celerová kaše
< 75 min
4,5
Švestky ve slanině plněné mandlí
< 20 min
5,0
Švestky ve slanině
> 60 min
3,1
Jahodový pohár s portským vínem
> 60 min
4,1
Rýžový nákyp se sušenými švestkami v portském
> 60 min
3,8
Drůbeží paštika se želé z portského vína
> 60 min
0,0
Pečená kachna s višněmi
< 20 min
4,6
Panenky s javorovým sirupem
> 60 min
5,0
Pečená kachna s třešněmi a pečenými bramborami
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví