Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
3,8 (19x)
27. 2. 2015
Drůbeží paštika se želé z portského vína
Apetit
Drůbeží paštika se želé z portského vína
Apetit


Snadné
> 60 min
3,8 (19x)

Příprava paštiky je hračka a raz dva připravíte i želé z portského vína. Když pak obojí zkombinujete, získáte předkrm, za který by se nestyděli ani v michelinské restauraci.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 737 kcal
  • Bílkoviny 48.75 g
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 49 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Jan Souček, z vydání Apetit 2012/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,8/5

Hodnocení receptu

3,8/5
(19 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/12

Štědrá večeřeDevět druhů cukrovíChaloupka jako z pohádkyOriginální jedlé věnceŠtěpánská kachna

Související články