Příprava paštiky je hračka a raz dva připravíte i želé z portského vína. Když pak obojí zkombinujete, získáte předkrm, za který by se nestyděli ani v michelinské restauraci.
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 737 kcal
- Bílkoviny 48.75 g
- Sacharidy 9 g
- Tuky 49 g
Postup přípravy
Autor: Jan Souček, z vydání Apetit 2012/12
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,8/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2012/12
Štědrá večeřeDevět druhů cukrovíChaloupka jako z pohádkyOriginální jedlé věnceŠtěpánská kachna