Svařák z červeného vína a koření patří mezi oblíbené nápoje zejména v zimním období. Pozvedněte jeho chuť na vyšší úroveň. Přidejte k lahodnému suchému červenému vínu také výrazné portské, které prohloubí chuť teplého nápoje. Ke koření pak přidejte i snítku rozmarýnu, jeho vůně dokonale doplní tradiční koření na svařené víno.
1 dávka
Suroviny
1 dávka
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na recept
- Energie 606 kcal
- Bílkoviny 0 g
- Sacharidy 17 g
- Tuky 1 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit Svařák s portským vínem a rozmarýnem
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5
Vytisknout
Sdílet