< 50 min
5,0
Šneci z filo těsta se špenátem a fetou
> 60 min
5,0
Baklavový dort s meruňkami a pistáciemi
> 60 min
5,0
Křupavý koláč z filo těsta s fetou a bylinkami
< 30 min
5,0
Jednohubky s fetou a sezamem
< 120 min
5,0
Věnec z filo těsta s mletým jehněčím a mátovým jogurtem
< 75 min
5,0
Kopřivová spanakopita
> 60 min
5,0
Nařasený filo dezert
> 60 min
4,8
Koláč se špenátem na způsob spanakopity
< 30 min
5,0
Fíky ve filo těstě s kozím sýrem a černým pepřem
> 60 min
4,7
Dýňový štrúdl (bulharský tikvenik)
< 45 min
5,0
Slaný koláč s tvarohem a rajčaty
< 60 min
4,0
Slaný koláč s kuřecím masem a sýrem brie
< 20 min
4,9
Pikantní spirálky
< 60 min
5,0
Burek s bramborovou náplní a mátovým dipem
< 60 min
4,3
‚Plážový‘ burek se sýrem
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví