Největší chorvatská klasika, jež voní z každé pobřežní pekárny na metry daleko. Pro burek s tvarohem už nemusíte chodit do obchodu, ani čekat na dovolenou – upečte si ho doma. Recept na burek je snazší, než si myslíte. A pokud nemůžete sehnat filo těsto, utvořte si podle našeho receptu domácí. Teď už vám nic nechybí k tomu, abyste se pustili do pečení.
Suroviny
NA NÁPLŇ
Na recept
- Energie 1243 kcal
- Bílkoviny 122 g
- Sacharidy 82 g
- Tuky 39 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/6
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2018/6
Užijte si s námi začátek léta! Červnové vydání Apetitu, na jehož obálce září legendární jahodový dort Fraisier, vychází už 16. 5.! Vydejte se s námi na gurmánskou cestu po Evropě a nechte se okouzlit místními specialitami. Také si nezapomeňte vychutnat sladké červené jahody v mnoha podobách nebo neokoukané kedlubny v lahodném originálním pojetí. Nové číslo také odhalí dlouho očekávané výsledky soutěže o nejlepší cheesecake! A samozřejmě v něm nechybí ani velký průvodce 8. ročníkem Apetit pikniku, který se koná už 16. 6. v pražské Grébovce. Nalaďte se s námi na piknikovou atmosféru a přijďte se za námi podívat! Apetit, napsáno s chutí.