Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,3 (48x)
7. 6. 2019
‚Plážový‘ burek s tvarohem
Apetit
‚Plážový‘ burek se sýrem
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,3 (48x)

Největší chorvatská klasika, jež voní z každé pobřežní pekárny na metry daleko. Pro burek s tvarohem už nemusíte chodit do obchodu, ani čekat na dovolenou – upečte si ho doma. Recept na burek je snazší, než si myslíte. A pokud nemůžete sehnat filo těsto, utvořte si podle našeho receptu domácí. Teď už vám nic nechybí k tomu, abyste se pustili do pečení.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4–6 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4–6 osob

NA NÁPLŇ

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1243 kcal
  • Bílkoviny 122 g
  • Sacharidy 82 g
  • Tuky 39 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(48 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Ratatouille

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2018/6

Užijte si s námi začátek léta! Červnové vydání Apetitu, na jehož obálce září legendární jahodový dort Fraisier, vychází už 16. 5.! Vydejte se s námi na gurmánskou cestu po Evropě a nechte se okouzlit místními specialitami. Také si nezapomeňte vychutnat sladké červené jahody v mnoha podobách nebo neokoukané kedlubny v lahodném originálním pojetí. Nové číslo také odhalí dlouho očekávané výsledky soutěže o nejlepší cheesecake! A samozřejmě v něm nechybí ani velký průvodce 8. ročníkem Apetit pikniku, který se koná už 16. 6. v pražské Grébovce. Nalaďte se s námi na piknikovou atmosféru a přijďte se za námi podívat! Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Nařasený filo dezert

Poklad řecké kuchyně u vás doma: Jak na přípravu tradičního filo těsta

Filo je tradiční řecké těsto, které se používá k přípravě mnoha slaných i sladkých jídel. Mezi nejznámější patří baklava, což je pečené filo těsto naplněné ořechy a slazené medem, a spanakopita neboli pečivo plněné špenátem, koprem a sýrem feta. Příprava filo těsta není nejjednodušší, ale díky našemu receptu se s ní se ctí poperete!