Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,7 (29x)
18. 7. 2014
Treska s krémovými bramborami
Pixabay.com
Treska s krémovými bramborami
Pixabay.com


Velmi snadné
< 30 min
4,7 (29x)

Rybu byste vždycky měli připravovat rychle, aby měla pevnou kůrčičku, ale uvnitř zůstala vláčná


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 731.5 kcal
  • Bílkoviny 33.5 g
  • Sacharidy 52 g
  • Tuky 41.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,7/5

Hodnocení receptu

4,7/5
(29 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
andule
04.06.2009 13:17
jednoduché a výborné jídlo. místo tresky jsem použila kapří podkovičky, lehce osolila a opepřila. mléko jsem také zahustila moukou a místo jarní cibulky, jsem použila obyčejnou bílou cibuli a to zelený jsem si uřízla z cibulí, které nám klíčí ve sklepě :) na máslo jsem zapomněla. je to opravdu skvělé a lehké jídlo! stojí za vyzkoušení... :)
  profile image
Alena
03.09.2007 14:36
Recept se nachází v č.9/05, str.13
  profile image
Lena
01.06.2007 14:46
Vyborný..smetanu jsem nemela,tak to bylo bez ni, mlecna smes se zahustila moukou, jarni cibulka byla nahrazena porkem a byla to mnamka :-)
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/9

Září 2005

Související články

tmavá treska

Nejíte kapra? Treska tmavá překvapí lahodnou chutí

Štědrovečerní tabule bez ryby? Pro většinu z nás něco nemyslitelného – bez smaženého kapra a salátu by Vánoce nebyly úplné. Česká klasika je samozřejmě kapr. Ale co když ho nejíte? Někomu vadí jeho chuť, někdo má obavy, že mu zaskočí kůstka.