Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
4,1 (30x)
18. 7. 2014
Pečená ryba s citronem a bylinami
Apetit
Pečená ryba s citronem a bylinami
Apetit


Snadné
< 30 min
4,1 (30x)

Můžete použít jakoukoli mořskou rybu – já jsem se rozhodla pro tresku –, ale nic se nestane, ani když ji nahradíte jakoukoli sladkovodní. Každopádně doporučuji použít čerstvou; pokud si ji necháte v obchodě očistit a vykuchat, příprava tohoto jídla bude více než jednoduchá.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 210.75 kcal
  • Bílkoviny 4.5 g
  • Sacharidy 6.75 g
  • Tuky 15.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(30 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Alena
03.09.2007 14:39
Recept se nachází v č.9/05, str.22
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/9

Září 2005