Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
4,4 (8x)
14. 1. 2019
Uzené kolínko pečené s bramborem
Apetit
Uzené kolínko pečené s bramborem
Apetit


Velmi snadné
< 20 min
4,4 (8x)

Vtip, který umí římský hrnec vyprávět dokonale, je pečení masa i přílohy zároveň. Působením páry uzené zkřehne, ale nevysuší se. Kouzlo je završeno tím, že se přílohy průběžně ochucují šťávou, která se vypéká z masa.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 385.75 kcal
  • Bílkoviny 13 g
  • Sacharidy 53.75 g
  • Tuky 11.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(8 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/10

Říjen 2005

Související články

7 jídel s vůní uzeného

S kaší, v knedlících nebo v muffinech? Pohrajte si s uzeným v našich receptech. Kvalitní uzené předá každému pokrmu svou návykovou kouřovou chuť a vůni. Některé je třeba tepelně upravit, jiné můžete sníst hned. Se správnou úpravou vám poradí každý dobrý řezník. V zásadě platí, že uzená krkovička a bůček jsou dobře prorostlé tukem, a proto se skvěle hodí na pečení.