Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
5,0 (4x)
18. 7. 2014
Salát z uzené tresky se ztraceným vejcem


Snadné
< 30 min
5,0 (4x)

Do hitu francouzských bister se klasicky dává škvařená slanina. Varianta s uzenou rybou je ale přímo lahůdková!


Nezhasínat obrazovku
2
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 831.5 kcal
  • Bílkoviny 42 g
  • Sacharidy 23 g
  • Tuky 59 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Salát z uzené tresky se ztraceným vejcem

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(4 hlasy)
5
4
3
2
1
Sdílet