Použít můžete jakoukoli čerstvou rybu se soudržným masem. Hodí se nejen mořský ďas, ale i treska nebo třeba losos. Dbejte na to, aby byla ryba co nejčerstvější, protože se ‚uvaří‘ jen v limetové šťávě a jí se tak vlastně zasyrova.
Pro 4 osoby
Suroviny
Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na recept
- Energie 149 kcal
- Bílkoviny 7 g
- Sacharidy 25 g
- Tuky 1 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/6
Přidat hodnocení
Hodnocení
0,0/5
Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2013/6
Dezerty z jahodGrilované kuře podle Zdeňka PohlreichaJóóó, třešně zrály...Piknik s Apetitem