Nová registrace Zapomenuté heslo

< 30 min
0,0 (0x)
10. 6. 2014
Mexický rybí salát


< 30 min
0,0 (0x)

Použít můžete jakoukoli čerstvou rybu se soudržným masem. Hodí se nejen mořský ďas, ale i treska nebo třeba losos. Dbejte na to, aby byla ryba co nejčerstvější, protože se ‚uvaří‘ jen v limetové šťávě a jí se tak vlastně zasyrova.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 149 kcal
  • Bílkoviny 7 g
  • Sacharidy 25 g
  • Tuky 1 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/6

Dezerty z jahodGrilované kuře podle Zdeňka PohlreichaJóóó, třešně zrály...Piknik s Apetitem