Křupavý, příjemně ostrý – a v každém případě zajímavý. Zkrátka přesně ten druh salátu, který oceníte v zimních dnech jako doplněk vydatných jídel, například pečených mas.
4
Suroviny
4
Na zálivku
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 219.5 kcal
- Bílkoviny 1.5 g
- Sacharidy 8 g
- Tuky 19.25 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/1
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,7/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2005/1
Leden 2005
Komentáře
Nahořklá chuť čekanky nebo radicchia jde skvělé dohromady s hruškou a ořechy. Jen bych lískové oříšky nahradila vlašskými ořechy a použila bych olej lisovaný z vlašských ořechů a nasládlé balsamico místo klasického vinného octa. Podobný salát jsem jedla ve Francii v regionu Quercy, regionu proslaveného produkty z vlašských ořechů.