Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
4,7 (11x)
23. 3. 2016
Salát z červené čekanky a hrušek


Snadné
< 30 min
4,7 (11x)

Křupavý, příjemně ostrý – a v každém případě zajímavý. Zkrátka přesně ten druh salátu, který oceníte v zimních dnech jako doplněk vydatných jídel, například pečených mas.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na zálivku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 219.5 kcal
  • Bílkoviny 1.5 g
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 19.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,7/5

Hodnocení receptu

4,7/5
(11 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Alena Frčková profile image
Alena Frčková
27.08.2020 22:26

Nahořklá chuť čekanky nebo radicchia jde skvělé dohromady s hruškou a ořechy. Jen bych lískové oříšky nahradila vlašskými ořechy a použila bych olej lisovaný z vlašských ořechů a nasládlé balsamico místo klasického vinného octa. Podobný salát jsem jedla ve Francii v regionu Quercy, regionu proslaveného produkty z vlašských ořechů.

  profile image
Alena
31.08.2007 08:37
Recept se nachází v č.1/05, str.34

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/1

Leden 2005

Související články

čekanka

Jezte v sezoně: čekanka

Čekankové puky i hlávky jsou chutnou a zdravou alternativou k hlávkovému salátu, který bývá touhle dobou bez barvy a chuti.