Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
3,7 (18x)
18. 10. 2017
Nakládané ředkvičky narychlo
Apetit
Nakládané ředkvičky narychlo
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
3,7 (18x)

Nakládané ředkvičky výborně vypadají i chutnají. Zkuste je třeba jako doplněk k prvnímu jarnímu grilování. 


Nezhasínat obrazovku
Na slenice o celkovém objemu cca 1 litr
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na slenice o celkovém objemu cca 1 litr

Ředkvičky narychlo v octě s mrkví a koriandrem

Na nálev

Ředkvičky kvašené s koprem

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 676 kcal
  • Bílkoviny 10 g
  • Sacharidy 121 g
  • Tuky 12 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2016/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,7/5

Hodnocení receptu

3,7/5
(18 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2016/5

Odhalte spolu s námi nejvíce střežené tajemství roku! Kdo vyhrál velkou cukrářskou výzvu Apetitu? Konečně se dozvíte, který z krásných narozeninových dortů od vás čtenářů se probojoval na obálku a které dva další se s ním postavily na pomyslnou bednu! Odhalte jídla našeho dětství! Prozradíme, která jídla nás bleskově přenesou zpět do maminčiny kuchyně… S našimi originálními recepty na pečené kuře váš sobotní oběd už nikdy nebude obyčejný! Na zábavné a pestré saláty z čerstvé zeleniny se těšíme vždy celou zimu! Konečně nastal jejich čas a vy je můžete vyzkoušet s námi. Jaký bude X. ročník Prague Food Festivalu? Z našeho průvodce se dozvíte vše potřebné a s chutí můžete začít plánovat.  

Související články

Nakládané ředkvičky s koprem

Ředkvičky vás letos budou bavit: Jak je pěstovat, jíst i uchovat

Ředkvičky jsou jednou z prvních zelenin, kterou na jaře vytáhneme z hlíny. Křehké, svěží, lehce pikantní – a neuvěřitelně univerzální. Skvěle chutnají syrové, nakládané, grilované i jako součást teplé kuchyně. Ať už hledáte rychlý salát, přílohu ke steaku nebo nápad, jak ředkvičky zavařit, jste na správném místě. Přinášíme vám osvědčené recepty a chytré tipy, které se budou na jaře hodit víc, než si myslíte.