Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,1 (21x)
14. 1. 2019
Nakládané okurky
Apetit
Nakládané okurky
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
4,1 (21x)

Nakládané okurky jsou prostě českým národním dědictvím. Na věci nic nemění, že je najdete třeba v Bulharsku nebo Francii. Jen v Čechách jsou správně sladkokyselé!


Nezhasínat obrazovku
10x0,5l sklenic
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

10x0,5l sklenic

Na nálev

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 282 kcal
  • Bílkoviny 2 g
  • Sacharidy 54.8 g
  • Tuky 1.4 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(21 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/9

Září 2005

Související články

Nakládané cibulky

Nejen okurky, ale i drobounké cibulky jsou skvělé ve sladkokyselém nálevu. Nečekejte na léto a zavařujte i v zimě. Získáte skvělou chuťovku i přílohu, například k masovým pečínkám.