Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
5,0 (5x)
19. 5. 2016
Žebra v toskánském stylu


Velmi snadné
> 60 min
5,0 (5x)

Žebra z pečeně s italskými bylinkami.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 489.25 kcal
  • Bílkoviny 12 g
  • Sacharidy 25.5 g
  • Tuky 39.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Václav Frič a Kateřina Švejdová, z vydání Apetit 2011/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(5 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/6

Jahody & smetanaDětská partyVepřová žebraPečivo podle ItalaMátové receptyZeleninové přílohy

Související články

Žebírka

S kostí, nebo bez? Jak připravit to nejlepší maso, po kterém se budou vašim strávníkům dělat boule za ušima

Koupili jste si v řeznictví lahodně vypadající vepřové s kostí a nevíte, zda se hodí pro stejnou úpravu jako to bez kosti? Otázka, zda péct maso s kostí nebo bez napadla jistě každého milovníka domácí pečínky. K čemu jsou tedy kosti při tepelné úpravě dobré a jak je maximálně využít pro dosažení toho nejlepšího kulinářského masového zážitku? Kosti mohou povznést váš pokrm do nebeských výšek. Podívejte se s námi, jak na to.