Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 120 min
4,3 (30x)
3. 9. 2018
Vepřové maso na víně a bylinkách
Apetit
Vepřové maso na víně a bylinkách
Apetit


Snadné
< 120 min
4,3 (30x)

Společnost aromatických bylinek a jemné omáčky s bílým vínem vepřovému masu velmi svědčí! Přesvědčte se sami a vepřové maso na víně a bylinkách uvařte.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1437 kcal
  • Bílkoviny 130 g
  • Sacharidy 23 g
  • Tuky 82 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(30 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2017/9

Zářijové číslo Apetitu je plné receptů se sezonní zeleninou a ovocem, která je právě ve vrcholné formě, ale i tipů pro rodiče, jež budou s příchodem nového školního roku řešit, co připravit svým dětem k snídani a svačině. Najdete v něm také recepty na chutné rodinné večeře, návod na výrobu přepuštěného másla a nápady, jak snadno a levně oživit kuchyň. Těšit se můžete také na první lekci školy francouzské cukrařiny s Petrou Stahlovou. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Záhorácký závitek

Záhorácký závitek se šťouchanými brambory: Trumfne slovenská klasika českou svíčkovou či španělského ptáčka?

Na první pohled možná připomíná klasického španělského ptáčka, ve skutečnosti jde ale o specialitu ze Slovenska, v níž se kysané zelí skvěle doplňuje s křehkým masem a bramborovou přílohou. Záhorácký závitek s brambory patří mezi jídla, která zasytí, vypadají svátečně a zároveň nejsou nijak složitá. S minimem surovin a nenáročným postupem vznikne pokrm, jež potěší každého, kdo má rád tradiční chutě.