Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 120 min
4,6 (42x)
18. 7. 2014
Vídeňská roštěnka
Apetit
Vídeňská roštěnka
Apetit


Snadné
> 120 min
4,6 (42x)

Vídeňská roštěná je stálicí české kuchyně a důkaz, že i z tužšího masa můžete připravit dokonalou dobrotu, když maso naložíte (olej, citronová či limetová šťáva a koření) a pomalu a dlouho připravujete v troubě. Recept na vídeňská roštěnku vyžaduje víc času, ale rozhodně to za to stojí.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na oblohu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 564.75 kcal
  • Bílkoviny 30.5 g
  • Sacharidy 76.25 g
  • Tuky 12.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Radek Šubrt, z vydání Apetit 2008/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(42 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Dušená roštěná

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/1

Leden 2008