Vídeňská roštěná je stálicí české kuchyně a důkaz, že i z tužšího masa můžete připravit dokonalou dobrotu, když maso naložíte (olej, citronová či limetová šťáva a koření) a pomalu a dlouho připravujete v troubě. Recept na vídeňská roštěnku vyžaduje víc času, ale rozhodně to za to stojí.
4
Suroviny
4
Na oblohu
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 564.75 kcal
- Bílkoviny 30.5 g
- Sacharidy 76.25 g
- Tuky 12.75 g
Postup přípravy
Autor: Radek Šubrt, z vydání Apetit 2008/1
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,6/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2008/1
Leden 2008