„Pohodovou atmosféru řeckých ostrovů a typické tzatziky si budu na zahradě u grilu vychutnávat tak dlouho, jak jen to půjde,“ říká o receptu Marie Holobrádková, šéfredaktorka Apetitu. Pokud i vy si chcete doma na zahradě připomenout prázdniny u moře, pak recept na vepřové souvlaki je ideální příležitostí.
Pro 4 osoby
Suroviny
Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na recept
- Energie 1777 kcal
- Bílkoviny 133 g
- Sacharidy 8 g
- Tuky 139 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/9
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,0/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2013/9
Snídaně & svačinyDezerty babího létaJídla z mrazákuVzpomínky na prázdniny