Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 90 min
5,0 (6x)
17. 1. 2025
Vepřové kotlety s dušeným zelím a jablky
Immediate Media
Vepřové kotlety s dušeným zelím a jablky
Immediate Media


Snadné
< 90 min
5,0 (6x)

Šťavnaté vepřové kotlety, voňavé dušené zelí a sladká jablka podtržená chutí cideru – to vše se spojí v jednom pekáči do lahodného pokrmu, který zvládne připravit každý. Podávejte s bramborovou kaší, nebo třeba knedlíkem. Jednoduchý recept na rodinný oběd...


Nezhasínat obrazovku

Porce

4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 510.5 kcal
  • Bílkoviny 34.75 g
  • Sacharidy 14.75 g
  • Tuky 32.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Thane Prince, z vydání Apetit Vepřové kotlety s dušeným zelím a jablky

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(6 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.