Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 90 min
5,0 (5x)
17. 1. 2025
Vepřové kotlety s dušeným zelím a jablky
Immediate Media
Vepřové kotlety s dušeným zelím a jablky
Immediate Media


Snadné
< 90 min
5,0 (5x)

Šťavnaté vepřové kotlety, voňavé dušené zelí a sladká jablka podtržená chutí cideru – to vše se spojí v jednom pekáči do lahodného pokrmu, který zvládne připravit každý. Podávejte s bramborovou kaší, nebo třeba knedlíkem. Jednoduchý recept na rodinný oběd...


Nezhasínat obrazovku

Porce

4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 624 kcal
  • Bílkoviny 32 g
  • Sacharidy 20 g
  • Tuky 41 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Thane Prince, z vydání Apetit Vepřové kotlety s dušeným zelím a jablky

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(5 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Související články

shutterstock_2462123559.webp

Už žádné měkké hranolky! Mýty o lžičce mouky i skutečné tipy od profíků, díky kterým si pochutnáte

Nejen na internetu koluje spousta zaručených triků na dokonalé hranolky. Jeden z nich radí přidat do horkého oleje lžíci mouky pro extra křupavost. Zní to zajímavě, ale má to háček. Žádný respektovaný kuchařský web, ať už český, nebo zahraniční, tento postup nedoporučuje. Pojďme se podívat, v čem spočívá skutečné kouzlo zlatavých a křupavých hranolek a proč je fígl s moukou spíše krokem vedle.