Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
3,7 (31x)
30. 1. 2020
Tvarohovo-pomerančové uzly ve skořicovém cukru
Apetit
Tvarohovo-pomerančové uzly ve skořicovém cukru
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
3,7 (31x)

Přesvědčte se, že pomeranč a skořice spolu dokonale ladí!


Nezhasínat obrazovku
Pro 8–10 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 8–10 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 6281 kcal
  • Bílkoviny 102 g
  • Sacharidy 302 g
  • Tuky 502 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2019/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,7/5

Hodnocení receptu

3,7/5
(31 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2019/2

Za dveřmi je masopust a s ním i zabijačkové hody. Nemáte-li možnost ani chuť zpracovávat doma celé prase, v únorovém čísle Apetitu najdete recepty na zabijačkové pochoutky ze surovin, které si běžně koupíte v řeznictví. Pokud vepřovému příliš neholdujete, ale přesto byste si v chladném počasí dali rádi něco pořádného, vyzkoušejte jednu ze sytých polévek, která bohatě poslouží i jako hlavní chod. Další inspiraci pro vydatná jídla jsme našli u alpských horalů, protože polévka, špecle i toust jsou vždycky lepší se spoustou sýra! Jestli už vás zima unavuje, zažeňte ji jedním z voňavých jídel oplývajících Tisícem a jednou chutí Orientu. Anebo se vrhněte do růžového opojení s pěti sladce zamilovanými dezerty. Apetit, napsáno s chutí.