Nová registrace Zapomenuté heslo

< 60 min
4,9 (12x)
20. 8. 2014
Cordon bleu z vepřového


< 60 min
4,9 (12x)

Za 30 minut na stole


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1223 kcal
  • Bílkoviny 104.25 g
  • Sacharidy 44 g
  • Tuky 68 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Cordon bleu z vepřového

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,9/5

Hodnocení receptu

4,9/5
(12 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Související články

Klasické Cordon Bleu

Cordon Bleu: Křupavý příběh slavného řízku, který dobyl svět

Křupavá strouhanka, šťavnaté maso a rozteklý sýr uvnitř – to je Cordon Bleu. Milovaný pokrm, který si našel cestu do restaurací po celém světě, ale málokdo přesně ví, odkud se vlastně vzal. A přiznejme si – kdo z nás si je jistý, jak se správně vyslovuje? Odkud pochází, proč si lidé pletou jeho jméno a co byste o něm ještě měli vědět? Čtěte dál!