Za tento recept na telecí s kari omáčkou získal chef José Avillez hned dvě michelinské hvězdy. Není divu, každé sousto je opravdu nadpozemský zážitek.
Suroviny
Na telecí líčka
Na marinádu
Na kari omáčku
Na zeleninu
Na salát z červené cibule a jablek
Na recept
- Energie 3606 kcal
- Bílkoviny 222 g
- Sacharidy 457 g
- Tuky 84 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/8
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2021/8
Právě vychází pořádně žhavé srpnové číslo Apetitu plné slunce a chutných prázdninových nápadů! Máme pro vás koktejly, které vás v parném létě dokonale osvěží, přidáme i návod, jak na domácí noky i originální salát Caesar. Těšit se můžete na rychlé a jednoduché rodinné večeře, chalupářské menu, ale i na exkluzivní recepty od držitelů michelinských hvězd. Blíže vás seznámíme s olivovým olejem a poradíme, jak naplno využít jeho chuť a potenciál. Samozřejmě budeme vařit s tím nejlepším, co v srpnu dozrává – čerstvými rajčaty, paprikami a lilky. Jako třešinku na závěr jsme pro vás připravili hříšné řezy, o kterých se vám ještě dlouho budou zdát opravdu sladké sny. Srpnové číslo je v prodeji od 15. 8. 2021. Apetit, napsáno s chutí.