Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,2 (133x)
22. 2. 2017
Tažený závin
Apetit
Tažený závin
Apetit


Snadné
> 60 min
4,2 (133x)

Jablka, skořice, oříšky – trojkombinace, se kterou si tažený závin náramně rozumí. Servírovat ho můžete ještě s kopečkem šlehačky nebo zakysané smetany. Když nevíte, co v neděli upéct, držte se vyzkoušených a osvědčených receptů. Tažený závin s jablky je jeden z těch, který nezklame a hravě ho zvládnete.


Nezhasínat obrazovku
Na 2 záviny
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 2 záviny
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 5140 kcal
  • Bílkoviny 91 g
  • Sacharidy 761 g
  • Tuky 175 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(133 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Jablečný štrúdl

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/5