Jablka, skořice, oříšky – trojkombinace, se kterou si tažený závin náramně rozumí. Servírovat ho můžete ještě s kopečkem šlehačky nebo zakysané smetany. Když nevíte, co v neděli upéct, držte se vyzkoušených a osvědčených receptů. Tažený závin s jablky je jeden z těch, který nezklame a hravě ho zvládnete.
Na 2 záviny
Suroviny
Na 2 záviny
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na recept
- Energie 5140 kcal
- Bílkoviny 91 g
- Sacharidy 761 g
- Tuky 175 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/5
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání: