Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
3,9 (20x)
18. 7. 2014
Štrúdl s třešněmi
Pixabay
Štrúdl s  jablky, banány a třešněmi
Pixabay


Snadné
< 60 min
3,9 (20x)

Dokonalý štrůdl plný ovoce vás pohladí, potěší i zasytí. Vždycky, když si na něj vzpomenete, začnete se usmívat.


Nezhasínat obrazovku
8
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 441.5 kcal
  • Bílkoviny 2.63 g
  • Sacharidy 69.5 g
  • Tuky 15.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,9/5

Hodnocení receptu

3,9/5
(20 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/1

Leden 2007

Související články

štrůdl

Kde vězí původ jablečného štrúdlu? Vydat se musíme dál než do Rakouska!

Česká kuchyně se bez něj neobejde, nárokují si jej ale také Rakušané. K jeho výrobě se používá listové těsto, ačkoli mnoho kuchařů nedá dopustit na těsto kynuté. Tradiční náplň tvoří jablka, avšak ochutnat ho můžeme i s tvarohem, mákem nebo špenátem. Řeč je o štrúdlu, na který nedáme dopustit ani ve 21. století.