Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
5,0 (2x)
27. 10. 2025
Halloweenský koktejl
Apetit
Halloweenský koktejl
Apetit


Velmi snadné
< 10 min
5,0 (2x)

Halloweenský koktejl doladí vaši párty do posledního detailu. Tmavá barva díky čokoládovému likéru zaujme na první pohled, zvlášť když drink ozdobíte strašidelným doplňkem. Semínka mučenky můžete zamrazit do kostek ledu a vytvoříte další děsivý efekt.


Nezhasínat obrazovku

Porce

1
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

1
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2024/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(2 hlasy)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2024/11

Listopadové číslo Apetitu je plné podzimních surovin a hřejivých jídel. Hlavním tématem je svatomartinské menu, husu jsme upekli natřikrát: pro začátečníky, mírně pokročilé i mistry. Vyhráli jsme si především s přílohami: knedlíky plníme jablečnými škvarky, bílé zelí jsme upekli, z červeného zelí uvařili pyré. Hvězdou listopadu jsou polévky plné luštěnin a kořenové zeleniny, zvěřina v různých podobách a také brambory. Tuto typickou surovinu vám představíme jinak, než jste zvyklí. Máme pro vás housky z bramborového těsta s bramborovou pomazánkou, slaný koláč i sladký dort, kde se brambory objevují v těstě i krému. Halloween oslavíme zábavnými sladkostmi: upečeme si strašidelný dort, roládu s duchy i sušenky s pavučinami. Na pikantní snídani vás zveme do Asie: podáváme omelety v rýžovém papíru, vejce v pikantní omáčce s rýží, korejský toust nebo vývar ičiban daši s knedlíčky wonton. V listopadovém čísle jsme si povídali s šéfkuchařem Radkem Kašpárkem, kterého nyní můžete vídat v pořadu Hell‘s Kitchen. Nabídneme vám dezert Tarte Tatin od Vojtěch Vrtišky, vítěze Peče celá země, který vydává novou kuchařku. Ta je specifická tím, že se u každého dezertu objevují recepty ve dvou stupních obtížnosti. Na cesty za jídlem se vydáme do Vietnamu a také vás seznámíme s degustátorkou olivových olejů. Apetit, napsáno s chutí

Související články

Marta Dřímal Ondráčková: Jak pečuje o tělo i ducha autorka metody #udrzksicht?

Udrž ksicht!... To není pokyn pro hráče pokeru, ale název omlazovací metody herečky a moderátorky Marty Dřímal Ondráčkové, která se už delší dobu věnuje mimo jiné obličejové józe. A lhostejný jí není zdravý životní styl celkově. My jsme se s ní potkali na prvním ročníku Apetit brunche a hned využili příležitosti a řádně ji vyzpovídali.