Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,8 (11x)
24. 3. 2016
Jednoduché brambory na plechu
Apetit
Jednoduché brambory na plechu
Apetit


Snadné
> 60 min
4,8 (11x)

Aby byl výsledek opravdu delikatesní, pečte plátky brambor na plechu v nízké vrstvě


Nezhasínat obrazovku
8
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 274.13 kcal
  • Bílkoviny 5.13 g
  • Sacharidy 47.88 g
  • Tuky 5.63 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,8/5

Hodnocení receptu

4,8/5
(11 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Martina
16.09.2008 16:59
Nejlepší jsou tzv. opečánky, co děláme doma: oloupete bramory, nakrájíte na asi 1cm silné plátky,poskládáte na plech - bez maštění, jenom nasucho, dáte péct na 250 stupňů. Za 30-40 minut je hotovo, brambory se nafouknou, zezlátnou a od plechu samy odskakují,když je nabíráte. Ještě horké je proházíte v míse se solí, česnekem a máslem. Podle mě jsou nejlepší jenom tak samotné s mlíkem, mňam :)
  profile image
Alena
31.08.2007 10:40
Recept se nachází v č.2/05, str.22

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/2

Únor 2005