O rodinný recept na štědrovečerní koláč neboli ,štědrák‘ se s námi podělila naše čtenářka Lucie Kučerová. V její rodině se peče již čtyři generace a jeho kořeny sahají na západní Slovensko, odkud se k nim dostal přes prababičku.
Na 1 plech
Suroviny
Na 1 plech
Na makovou náplň
Na ořechovou náplň
Na tvarohovou náplň
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na recept
- Energie 14686 kcal
- Bílkoviny 365 g
- Sacharidy 1706 g
- Tuky 849 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/12
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,8/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2008/12
Prosinec 2008