„Náš rodinný recept na tourte lorraine vyžaduje, aby bylo maso pokrájené na drobounké kostičky. Jen tak absorbuje na začátku přiměřeně vína a na konci všechnu smetanu s vejci,“ prozradil nám Jean Paul Manzac, šéfkuchař a dovozce francouzských lahůdek. „I když je příprava koláče poněkud zdlouhavá, výsledkem je lahůdka úžasné chuti a vůně,“ dodává rodilý Gaskoněc o stálici francouzských Velikonoc.
Suroviny
Na 1 porci
- Energie 1092.5 kcal
- Bílkoviny 49.75 g
- Sacharidy 53.25 g
- Tuky 67 g
Postup přípravy
Autor: Jean Paul Manzac, z vydání Apetit 2012/3
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2012/3
Sedmero polévekVepřová játraBáječný sýrSladké rychlovky