Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
3,7 (24x)
29. 7. 2014
Slezské bramborové placky s povidly
Apetit
Slezské bramborové placky s povidly
Apetit


Snadné
< 30 min
3,7 (24x)

Jemně slané a pepřené placky podobné bramborákům a pikantní chuť povidel si spolu bezvadně notují. Tuhle kombinaci nabízí tradiční slezská kuchyně.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 252.5 kcal
  • Bílkoviny 8.75 g
  • Sacharidy 41.5 g
  • Tuky 4.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,7/5

Hodnocení receptu

3,7/5
(24 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
andule
12.02.2009 20:59
jednoduchý recept, výsledek dobrý... zajímavá lehká večeře :)
Věra Kašíková profile image
Věra Kašíková
07.12.2008 22:19
Super recept - něco mezi bramborákem a bramborovými plackami. Výhodou je, že pracujeme se syrovými bramborami, tudíž na stůl podáváme za pár minut. Naposledy jsem je potírala s dýňovou marmeládou a mizely opravdu kosmickou rychlostí.

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/10

Říjen 2007