Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
3,1 (34x)
27. 6. 2016
Cuketové placky s čatní a mozzarellou
Apetit
Cuketové placky s čatní a mozzarellou
Apetit


Snadné
< 30 min
3,1 (34x)

Tyhle placičky se podobají bramborákům, ale jsou snad ještě lepší…


Nezhasínat obrazovku
2-4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2-4 osoby

K podávání

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 403.5 kcal
  • Bílkoviny 18 g
  • Sacharidy 19.5 g
  • Tuky 29 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,1/5

Hodnocení receptu

3,1/5
(34 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Lenka Chlebanova
23.09.2014 13:58

Prosím Vás nechýba tam vajce?

Jana Kopřivová
07.10.2015 13:01

Milá Lenko, nechybí, placičky spojí sýr a mouka.

Kate Duff profile image
Kate Duff
14.07.2016 22:35

Katastrofa!!! Placky se při smažení vůbec nespojily a všechny se rozpadly! Celá směs skončila v záchodě....

Martina Zajícová
19.07.2016 09:11

To nás velmi mrzí. Bohužel je to jako při přípravě bramboráku. Stejně jako brambory i cuketa pustí různé množství tekutiny, která se musí slít nebo se tomu musí uzpůsobit množství ostatních surovin. Kolegyně radí nastrouhat, osolit a poté tekutinu pořádně vymačkat a teprve s takto připravenou cuketu použít na přípravu placiček...

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/7

10 receptů na grilOvocné koláče z plechuLetní osvěžení

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.