Sušená rajčata, kapary, sardelky, černé lesklé olivy a ricotta – to je prostě slunná Sicílie.
4-8
Suroviny
4-8
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 856 kcal
- Bílkoviny 36.5 g
- Sacharidy 24.75 g
- Tuky 66.75 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/6
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,8/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je z vydání:
Apetit 2012/6
Božské jahodyKuřecí křidýlkaVtipné dorty pro děti
Komentáře
Dobry den, je mozne uskladnit v lednici dele. Dekuji
Dobrý den,
vzhledem k obsahu ricotty bychom se delšímu skladování raději vyhnuli :-(. Možnou variantou by bylo udělat pesto bez ricotty a tu pak před použitím přimíchat, ale zatím jsme to takto netestovali. Ovšem v principu by to měla trvanlivost pesta lehce prodloužit. Nejlepší je ale stejně asi čerstvé ;-).
Mějte se moc krásně, redakce Apetitu