Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,8 (12x)
18. 7. 2014
Sicilské rajčatové pesto s ricottou


Velmi snadné
> 60 min
4,8 (12x)

Sušená rajčata, kapary, sardelky, černé lesklé olivy a ricotta – to je prostě slunná Sicílie.


Nezhasínat obrazovku
4-8
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4-8
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 856 kcal
  • Bílkoviny 36.5 g
  • Sacharidy 24.75 g
  • Tuky 66.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,8/5

Hodnocení receptu

4,8/5
(12 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Veronika Sladkova profile image
Veronika Sladkova
20.06.2018 18:59

Dobry den, je mozne uskladnit v lednici dele. Dekuji

Martina Kojzarová
21.06.2018 15:10

Dobrý den,
vzhledem k obsahu ricotty bychom se delšímu skladování raději vyhnuli :-(. Možnou variantou by bylo udělat pesto bez ricotty a tu pak před použitím přimíchat, ale zatím jsme to takto netestovali. Ovšem v principu by to měla trvanlivost pesta lehce prodloužit. Nejlepší je ale stejně asi čerstvé ;-).

Mějte se moc krásně, redakce Apetitu

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/6

Božské jahodyKuřecí křidýlkaVtipné dorty pro děti

Související články

Pesto z kadeřávku

Pesto z kadeřávku: Zelená bomba plná chuti a vitamínů

Kadeřávek je zpět a přináší do kuchyně svěží vítr! Tato superpotravina, plná vitamínů a minerálů, si získává své místo na stolech po celém světě. Připravte z něj pesto, které je nejen zdravé a snadné, ale také neuvěřitelně všestranné – skvěle doplní těstoviny, sendviče, grilované maso nebo čerstvou zeleninu.