Nová registrace Zapomenuté heslo

Pro zkušené
> 60 min
4,1 (33x)
8. 11. 2022
Schwarzwaldská bábovka
Burdafood.Net / Gaby Zimmermann / Meine Familie & Ich
Schwarzwaldská bábovka
Burdafood.Net / Gaby Zimmermann / Meine Familie & Ich


Pro zkušené
> 60 min
4,1 (33x)

Milujete schwarzwaldský dort? Zbožňujete dobrou bábovku? A co takhle tyto dva oblíbené dezerty spojit? Věřte, že výsledek potěší všechny generace, ať už jako netradiční narozeninový dort nebo jako zákusek k nedělní kávě.


Nezhasínat obrazovku

Porce

1
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

1

NA TĚSTO

Na dokončení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 8731 kcal
  • Bílkoviny 170 g
  • Sacharidy 774 g
  • Tuky 529 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit Schwarzwaldská bábovka

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(33 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Související články

cokoladova_babovka_s_tahini_0.jpeg

Jak vymazat a vysypat formu na dokonalou bábovku? Buďte pečliví a nespěchejte

Správné vymazání a vysypání bábovkové formy je základ každého úspěšného pečení. Nestačí jen rychlé potření máslem a ledabylé posypání moukou – příprava vyžaduje pečlivost. Ať už zvolíte klasickou mouku, kokos, nebo jiný posyp, záleží na rovnoměrném pokrytí, které zabrání přichycení těsta a zajistí, že bábovka vyklouzne z formy hladce. Přesně provedená příprava navíc ovlivní výslednou texturu i vzhled bábovky. Pamatujte, že úspěch nezačíná u těsta, ale už u přípravy formy!