Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,6 (158x)
15. 6. 2016
Třešňový clafoutis
Apetit
Třešňový clafoutis
Apetit


Snadné
> 60 min
4,6 (158x)

Světoznámý třešňový clafoutis pochází z francouzského regionu Limousin. Puristé sice tvrdí, že pecky ponechané v třešních dodají clafoutisu to pravé intenzivní aroma, ale my jsme je s klidným srdcem napřed vypeckovali. Přesto, že třešňový koláč vzdáleně připomíná naši bublaninu, recept je odlišný, zato výsledek naprosto fantastický.


Nezhasínat obrazovku
Na 8-12 řezů
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 8-12 řezů

Na těsto

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 3565 kcal
  • Bílkoviny 85 g
  • Sacharidy 259 g
  • Tuky 232 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(158 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/6

Dezerty z jahodGrilované kuře podle Zdeňka PohlreichaJóóó, třešně zrály...Piknik s Apetitem