Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,4 (49x)
23. 6. 2016
Křehký třešňový koláč s krémem
Apetit
Křehký třešňový koláč s krémem
Apetit


Snadné
> 60 min
4,4 (49x)

Voňavý koláč plný šťavnatých třešní... Láska na první ochutnání!


Nezhasínat obrazovku
10 řezů
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

10 řezů

Na těsto

Na náplň

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 706.1 kcal
  • Bílkoviny 11.6 g
  • Sacharidy 60.3 g
  • Tuky 42.9 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(49 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Karolína  Kříčková  profile image
Karolína Kříčková
12.08.2018 09:53

Dobrý tip na něco jiného než klasický koláč.

  profile image
teropo
06.07.2016 15:17

Kolac ma potencial. Budu si muset ale recept upravit, nebot mi prijde kolac hodne sladky a to jsem jiz cukr ubirala. Napriste se nebudu bat dat o polovinu mensi mnozstvi.

  profile image
evit
03.07.2008 16:26
výýýýborný, mandle dají krému skvělu chut. ale není krému v receptu nějak moc? mám dokonce větší formu než uvádíte, ale krém mi přesto zbyl...
  profile image
Michaela
07.05.2008 08:41
zajímalo by mě,proč se na korpus pokládá pečící papír a kde se tam vzaly suché luštěniny,když v surovinách nejsou?!to je asi šotek,ne? a navíc zbytečně pracný recept,chce to něco rychlého a jednoduchého!!!
  profile image
Anien
07.05.2008 09:38
to je jednoduché...luštěniny a pečící papír jsou jen jako pomůcka při pečení - aby se ti korpus při předpíkání nezvedl.to by tam museli vyjmenovat všechny mísy a hrnce co budeš potřebovat, aby jsi byla spokojená, že? a něco jednoduchého? tak hledej šmudlo, hledej. něco najdeš.
  profile image
Alena
07.05.2008 18:28
A co je snazší než uplácat těsto, něco na to nalít a je hotovo? Pak už snad jen vybalit trvanlivou éčkovou bábvku z celofánu, fuj! Tyhle recepty patřej mezi nejsnazší v koláčovým počení. Nebo že bych byla tak šikovná:)

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/7

Červenec 2007