Je skvělý jako předkrm i jako hlavní chod, když padáte hlady, když padáte vedrem, zkrátka a dobře salát musí být vždycky na stole! Tenhle je svěží, lehký a díky ricottě vás i zasytí.
Suroviny
Na zálivku
Na recept
- Energie 1897 kcal
- Bílkoviny 46 g
- Sacharidy 48 g
- Tuky 159 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2019/8
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2019/8
V srpnu se prázdniny pomalu překulí do druhé půle, ale to neznamená, že radosti léta končí. Srpnový Apetit přináší tipy na jídla z paprik, lilku a cukrové kukuřice, návod, jak do kuchyně vnést italskou pospolitost, nebo recepty z chaty plné letní pohody. Nechybí 5 večeří z celého světa, letní koláč na plech nebo dezerty, v nichž hlavní roli hraje káva. Srpen s Apetitem tak bude plný chuti! Apetit, napsáno s chutí.