Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
3,0 (10x)
18. 7. 2014
Rychlý steak na grilu


Snadné
< 30 min
3,0 (10x)

Máte gril, pánev a někoho, koho byste rádi pozvali na vlastnoručně připravenou večeři? Tady je recept!


Nezhasínat obrazovku
2
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 471.5 kcal
  • Bílkoviny 33.5 g
  • Sacharidy 16.5 g
  • Tuky 27 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Petra Trnková, z vydání Apetit Rychlý steak na grilu

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,0/5

Hodnocení receptu

3,0/5
(10 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Alena
02.04.2008 09:11
Recept se nachází v č.7/07, str.23
  profile image
babka
31.03.2008 14:22
Podle mého názoru dobrý steak musí být aspoň 4 cm vysoký. Asi bych to dělala celé jinak.
  profile image
R.
01.04.2008 12:13
Tak věta - Asi bych to dělala celé jinak.- mě dost pobavila. :-)))))))))))))))))))))))))))) Ale kde je tam napsané, že ten steak nemá 4 cm? Zas jedna chudinka, co neumí číst...
  profile image
babča
01.04.2008 13:30
No chtěla bych vidět 150 g steak vysoký 4 cm. Umět číst vždycky nestačí, někdy je dobré i myslet.
  profile image
Pro chudinku
01.04.2008 17:07
To je "normální" porce, je vysoký 4 cm, ale holt nemá průměr jako víko od popelnice, Homer Simpson by se nenajedl:-)
  profile image
Lei
13.09.2008 12:03
No, když se podívám na fotku, tak je mi jasné, že recept opravdu s 4cm steakem nepočítá... Nebo že by fotili jiné jídlo, než připravovali?

Recept je součástí kolekce