Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,8 (10x)
18. 7. 2014
Argentinský steak s marinádou chimichurri
Apetit
Argentinský steak s marinádou chimichurri
Apetit


Snadné
> 60 min
4,8 (10x)

Maso z argentinských býků je celosvětově proslulé a grilování obřích kusů patří k folkloru stejně jako gaučové a pampa. Zkusit to ale můžete i doma!


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na steak

Na chimichurri

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 657.25 kcal
  • Bílkoviny 45.25 g
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 50 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,8/5

Hodnocení receptu

4,8/5
(10 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/4

Duben 2007