
< 45 min
4,6
Zapečené portobello

< 50 min
4,5
Portobello burger

< 90 min
4,2
Červená řepa po burgundsku

< 20 min
3,8
Portobello plněné zeleninou a sýrem

> 60 min
4,0
Luxusní cheeseburger

< 45 min
4,9
Kroupové rizoto & žampiony

< 45 min
4,6
Houbová krémová polévka

< 30 min
4,3
Koláč se zeleninou

< 30 min
4,4
Portobello, smetanová omáčka a nočky

< 60 min
4,9
Houbový gyros

> 60 min
5,0
Tofu burger s relishem a salátem tabbouleh

< 20 min
3,8
Steak s portobellem a bramborovou kaší

> 60 min
4,5
Zeleninové lasagne z grilu s troškou bulguru

< 60 min
4,2
Toust se žampionem a špenátem

< 30 min
5,0
Filet z lína s houbami a petrželkovým pestem

> 60 min
4,8
Kuře s bylinkovými knedlíčky

< 30 min
5,0
Grilovaná zelenina s kari máslem a chlebem nán

< 30 min
2,8
Rychlý steak na grilu
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze