Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,8 (13x)
12. 5. 2023
Rukolovo-rajčatový salát s bylinkovo-citronovou zálivkou a halloumi
Apetit
Rukolovo-rajčatový salát s bylinkovo-citronovou zálivkou a halloumi
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,8 (13x)

Nám středomořská kombinace rukolového salátu s rajčaty a olivami, špaldovými kroupami a opečeným sýrem halloumi naprosto učaroval. Je zábavný, lehký i sytý a krásně barevný. Pokud se bojíte, že salát bude málo sytý, přidejte kroupy, luštěniny, rýži nebo perlový kuskus.


Nezhasínat obrazovku

Porce

6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

6

Na zálivku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 485.5 kcal
  • Bílkoviny 13.67 g
  • Sacharidy 25.83 g
  • Tuky 33.67 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,8/5

Hodnocení receptu

4,8/5
(13 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2022/5

Užijte si s květnovým Apetitem jedno z nejkrásnějších období v roce. Uspořádejte s námi pro své blízké hostinu pod širým nebem, kde zkrátka jídlo chutná nejlépe. V menu by neměla chybět májová brynza i první úroda čerstvé zeleniny i ovoce  –  chřest, špenát, jarní cibulka, rebarbora, ředkvičky, jahody... Připravte si pestré saláty plné rozmanitých chutí i barev a podlehněte kouzlu snadné přípravy masových kuliček z trouby. Mamince upečte za vždy otevřenou náruč k svátku dechberoucí dezert.  Taťána Shamma vás naučí pohlížet zcela jinak na stravování bez masa, Hana Šindelářová vám prozradí vše, co jste chtěli vědět o zavařování, Anička Grosmannová se ve své glose zamyslí nad lidovým jídlem a Hanka Zemanová vás díky své stejnojmenné kuchařce provede rytmem roku.  Apetit, napsáno s chutí.