Nám středomořská kombinace rukolového salátu s rajčaty a olivami, špaldovými kroupami a opečeným sýrem halloumi naprosto učaroval. Je zábavný, lehký i sytý a krásně barevný. Pokud se bojíte, že salát bude málo sytý, přidejte kroupy, luštěniny, rýži nebo perlový kuskus.
Porce
Suroviny
Porce
Na zálivku
Na 1 porci
- Energie 485.5 kcal
- Bílkoviny 13.67 g
- Sacharidy 25.83 g
- Tuky 33.67 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/5
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2022/5
Užijte si s květnovým Apetitem jedno z nejkrásnějších období v roce. Uspořádejte s námi pro své blízké hostinu pod širým nebem, kde zkrátka jídlo chutná nejlépe. V menu by neměla chybět májová brynza i první úroda čerstvé zeleniny i ovoce – chřest, špenát, jarní cibulka, rebarbora, ředkvičky, jahody... Připravte si pestré saláty plné rozmanitých chutí i barev a podlehněte kouzlu snadné přípravy masových kuliček z trouby. Mamince upečte za vždy otevřenou náruč k svátku dechberoucí dezert. Taťána Shamma vás naučí pohlížet zcela jinak na stravování bez masa, Hana Šindelářová vám prozradí vše, co jste chtěli vědět o zavařování, Anička Grosmannová se ve své glose zamyslí nad lidovým jídlem a Hanka Zemanová vás díky své stejnojmenné kuchařce provede rytmem roku. Apetit, napsáno s chutí.