Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
2,7 (18x)
29. 9. 2014
Salát s cizrnou a lilkem


Velmi snadné
< 20 min
2,7 (18x)

Všechny chutě Středomoří na jednom talíři


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1980 kcal
  • Bílkoviny 84 g
  • Sacharidy 101 g
  • Tuky 127 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 2,7/5

Hodnocení receptu

2,7/5
(18 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/9

Snídaně & svačinyDezerty babího létaJídla z mrazákuVzpomínky na prázdniny

Související články

Marek Radistch a rybí kurz

Od candáta po tuňáka: Video seriál, ve kterém vás Marek Raditsch provede světem ryb krok za krokem

Šéfkuchař Marek Raditsch, který sbíral cenné zkušenosti v michelinských restauracích v Dánsku, Norsku i New Yorku, vás v novém video seriálu provede celým světem ryb. Ukáže, jak poznat skutečně čerstvou rybu, správně ji zpracovat, porcovat a připravit tak, abyste ji konečně začali jíst častěji a s radostí. Naučte se vše od české klasicky v podobě kapra či candáta až po tuňáka nebo lososa!