Nová registrace Zapomenuté heslo

Pro zkušené
< 30 min
5,0 (3x)
13. 4. 2015
Roláda z jehněčího krku a bramborovým salátem


Pro zkušené
< 30 min
5,0 (3x)

Velkou šlachu procházející po celé délce krku, která v řezu připomíná přesýpací hodiny nebo trojúhelník, nechte v mase. Maso při rolování drží líp pohromadě a na chuti to nic nezmění, naopak ji to při pečení podpoří. Na talíři si ji pak každý snadno odřízne.


Nezhasínat obrazovku
Pro 6 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Na bramborový salát

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4805 kcal
  • Bílkoviny 196 g
  • Sacharidy 198 g
  • Tuky 303 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(3 hlasy)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/4

Jaro v kuchyniNejlepší jehněčíSváteční pečeníVejce 5x jinakDobroty pro koledníky