Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 45 min
4,0 (6x)
9. 4. 2015
Jehněčí hřebínek v bylinkovém kabátku
Apetit
Jehněčí hřebínek v bylinkovém kabátku
Apetit


Snadné
< 45 min
4,0 (6x)

Hřebínek (neboli kotletky v celku) jsme nejprve upekli a teprve potom obalili v bylinkách. Jehněčí má zkrátka zelenou! Jehněčí v bylinkovém kabátku podávejte s lehkým salátkem a čerstvým pečivem. Ovšem stejně dobře budou jehněčí kotlety chutnat třeba i s bramborovou kaší.


Nezhasínat obrazovku
Pro 6 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 853 kcal
  • Bílkoviny 36 g
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(6 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/4

Jaro v kuchyniNejlepší jehněčíSváteční pečeníVejce 5x jinakDobroty pro koledníky

Související články