Nová registrace Zapomenuté heslo

Jarní menu s jehněčím: Dokonale nakombinovaný jarní oběd

7. 8. 2019
Jarní menu s jehněčím: Dokonale nakombinovaný jarní oběd

K nedělnímu obědu si tentokrát upečte voňavé jehněčí. Spolu se zelenými bylinkami k jaru neodmyslitelně patří. Doplňte ho lehkými bramborami a křehkými salátovými listy se zálivkou.

Recepty

Sdílet kolekci receptů

Velikonoce jehněčí maso

Podobné kolekce receptů

Související články

Jidáše

Všechny chutě Velikonoc: od mazance, přes jidáše a nádivku až po beránka

Květnou nedělí začíná takzvaný pašijový týden. Křesťané si během něj připomínají ukřižování a zmrtvýchvstání Ježíše Krista, proto je pro ně tento svátek důležitější než Vánoce. Pro nevěřící se však Velikonoce podobně jako Vánoce proměnily ze svatých svátků na svátky jídla. Co si na Velikonce tradičního upéct a uvařit?