Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 75 min
3,9 (50x)
9. 12. 2015
Rizoto s červenou řepou a gorgonzolou
Apetit
Rizoto s červenou řepou a gorgonzolou
Apetit


Velmi snadné
< 75 min
3,9 (50x)

Krémové rizoto s červenou řepou a gorgonzolou je ideální volbou pro milovníky výrazných chutí a barevných jídel. Kombinace sladké červené řepy, jemně slané gorgonzoly a krémové konzistence dělá z tohoto receptu nejen gurmánský zážitek, ale i zdravý a výživný pokrm. 


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3295 kcal
  • Bílkoviny 90 g
  • Sacharidy 426 g
  • Tuky 129 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,9/5

Hodnocení receptu

3,9/5
(50 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/11

Rychlé večeře z troubyŽhavé chilli papričkySváteční husaPodzimní koláčePomalé pečeníHusté a syté polévkyPravé italské rizotoJedlé dárky