Nová registrace Zapomenuté heslo

Rizoto

Hříbkové rizoto

Rizoto je oblíbený pokrm, který se dá připravit na mnoho způsobů. Pokud hledáte recept na rizoto, můžete zkusit krémové italské risotto s parmazánem, vínem a kvalitní rýží arborio, nebo vsadit na klasické české rizoto s kuřecím masem, zeleninou a sýrem. Obě varianty mají své kouzlo – italské s jemnou krémovou strukturou a autentickou chutí, zatímco české připomene poctivou domácí kuchyni, na kterou jsme zvyklí už po generace. Ať už vaříte rychlou večeři, nebo romantické jídlo pro dva, rizoto je jistota, ke které se rádi vracíme.

Rizoto s čerstvými hříbky
< 30 min
5,0

Rizoto s čerstvými hříbky

Kernotto s kozím sýrem
> 60 min
5,0

Kernotto s kozím sýrem

Jehněčí kýta s rizotem a hráškem
< 20 min
5,0

Jehněčí kýta s rizotem a hráškem

Základní rizoto (risotto bianco)
Houbové rizoto z trouby
RIzoto s hříbky
Rizoto s červenou řepou a gorgonzolou
21receptů
Italské risotto: Základní recept a 21 neodolatelných obměn
Mrkvové rizoto s glazovanou mrkvičkou
< 60 min
5,0

Mrkvové rizoto s glazovanou mrkvičkou

Rizoto s řapíkatým celerem a pancettou
< 45 min
5,0

Rizoto s řapíkatým celerem a pancettou

Mandlové rizoto s chorizem
< 25 min
5,0

Mandlové rizoto s chorizem

Rizoto se strouhankou
< 25 min
5,0

Rizoto se strouhankou

Všechny kategorie článků