Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
3,9 (25x)
18. 7. 2014
Rizoto s cuketou a gorgonzolou
Apetitonline.cz
Rizoto s cuketou a gorgonzolou
Apetitonline.cz


Velmi snadné
< 60 min
3,9 (25x)

Spojení samých jemných surovin – cukety, gorgonzoly a krůtího masa – je překvapivě výrazné. Pokud máte přerostlé cukety, podélně je rozpulte a vydlabejte z nich semínka.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 647.5 kcal
  • Bílkoviny 34.75 g
  • Sacharidy 65.25 g
  • Tuky 26.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,9/5

Hodnocení receptu

3,9/5
(25 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Irena Festová profile image
Irena Festová
23.05.2010 09:44
Všem mohu jen doporučit. Naprosto vynikající kombinace surovin a také jedna z možností, jak využít cukety.

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/7

Červenec 2006