Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 90 min
4,1 (76x)
20. 2. 2017
prazsky kolac
Apetit
Pražský koláč
Apetit


Snadné
< 90 min
4,1 (76x)

Pražský koláč býval prostě úžasný, ač z obchodu. A jelikož se nám po něm zastesklo, museli jsme ho upéct a zavzpomínat si. Recept na pražský koláč je pro nás nostalgický návrat, který si můžete užít i vy. Sladká brioška s pudinkovým krémem rozehraje chuťovou symfonii, na kterou jen tak nezapomenete.


Nezhasínat obrazovku
8
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8

Na žmolenku

Na krém:

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1133 kcal
  • Bílkoviny 14.63 g
  • Sacharidy 111.25 g
  • Tuky 70 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(76 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Bleskový ovocný koláč s drobenkou

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2004/9

2004/9

Související články

koláč mrkev

Ochutnejte valašské speciality na Karlovském gastrofestivalu

Od 4. až do 11. listopadu 2011 máte možnost navštívit kulinářský festival ve Velkých Karlovicích. Hlavním bodem letošního ročníku je tzv. gastrotour, kdy ochutnáte na osmi různých místech vždy jednu kategorii produktů od českých i mezinárodních farmářů ze Slovenska, Francie a Itálie. U jednotlivých zastávek si budete moci za speciální festivalovou měnu – Valašský gastroš – zakoupit mimo jiné uzeniny, vína nebo dezerty. Pro milovníky nevšedních gurmánských zážitků je připraveno menu z exotického hmyzu, který se v těchto dnech stává stále populárnějším. Na festival zavítá také italský kuchař a držitel michelinské hvězdy Alessandro Gavagna. Gastrofestival bude slavnostně zakončen v pátek 11. 11. 2011 uvedením svatomartinského vína.

Více informací o festivalu naleznete na: www.valachy.cz
 

Připravila Nikola Kricnerová