Silná polévka z hovězí oháňky vás zaručeně postaví na nohy i po prohýřené noci. Pro větší společnost doporučujeme připravit si jí několikanásobně větší množství. Strouhání z hrubé mouky a vejce ji společně se zeleninou patřičně zahustí.
4
Suroviny
4
Na strouhání
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 1343 kcal
- Bílkoviny 93.25 g
- Sacharidy 84 g
- Tuky 69.75 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/1
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,4/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2012/1
Pohoštění na silvestraTataráky & carpacciaBrusinky jsou jako lék!Zasněžené dezerty