
> 60 min
4,1
Klasický hovězí vývar

> 120 min
4,3
Telecí demi-glace

> 120 min
4,5
Hovězí vývar s domácími nudlemi a zeleninou

> 120 min
4,4
Polévka z hovězí oháňky

> 60 min
3,6
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky a nudlemi

> 60 min
4,6
Hovězí polévka s morkovými knedlíčky

> 60 min
5,0
Dvojitý hovězí vývar s játrovým knedlíkem

< 30 min
5,0
Hovězí polévka s knedlíčky

> 60 min
5,0
Hovězí consommé Sarah Bernhardt s nočky

< 10 min
5,0
Křupavé zelené fazolky

< 30 min
5,0
Frittatensuppe

> 60 min
5,0
Vývar z hovězí oháňky s kuřecími nočky

> 60 min
5,0
Hovězí vývar s fritátovými nudlemi

> 60 min
5,0
Hovězí vývar s písmenky a zeleninou

< 10 min
5,0
Nudlová polévka s hovězími proužky a chilli papričkou

< 30 min
4,9
Vývar s vaječnými ‚těstovinami‘
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze