S krůtím prsem naplněným bylinkovou nádivkou a oděným do rafinovaného splétaného slaninového kabátku naděláte při slavnostním obědě pořádnou parádu. Jako přílohu můžete podávat bramborové čtverečky a karamelové šalotky s kapustičkami.
Suroviny
Na recept
- Energie 16946 kcal
- Bílkoviny 517 g
- Sacharidy 173 g
- Tuky 1561 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/12

Recept je z vydání:
Apetit 2021/12
Chcete prožít ty nejkouzelnější Vánoce? Vezměte si na pomoc prosincové číslo Apetitu, které vychází už 11. 11. 2021. Do vánočního čísla jsme sepsali vše, co potřebujete k prožití klidného a pohodového adventu. S mladým párem se připravíme na první společně prožité svátky – podávat budeme vylepšené klasické štědrovečerní menu. Přidáme i praktické rady, jak večeři zvládnout na jedničku. Domov sladce provoníme cukrovím od redakce, Pepy Maršálka i tím bezlepkovým od Radky Vrzalové. Slavnostní tabuli ozdobíme dechberoucími svátečními dezerty a pro návštěvu připravíme naprosto nezapomenutelnou hostinu. Přidáme i tipy na vánoční dárky pro gurmány a milovníky vaření. Chybět nebude ani inspirace na rychlé recepty, které zvládnete připravit i během vánočního shonu. Na cestu se tentokrát vydáme do rakouského regionu Salcbursko, kde ochutnáme všechny tamní speciality. Přejeme vám příjemné přípravy, klidný advent a spoustu krásných okamžiků s vašimi nejbližšími, redakce Apetitu