Perský hrnec s cizrnou a masem je ideální jídlo pro celou rodinu. V původním receptu, kterým jsme se inspirovali, byste místo krůtího našli jehněčí maso. Po krůtím jsme sáhli proto, že je u nás mnohem dostupnější a také chuťově univerzálnější.
Suroviny
Na 1 porci
- Energie 696.5 kcal
- Bílkoviny 54.25 g
- Sacharidy 65.5 g
- Tuky 21.25 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2024/1

Recept je z vydání:
Apetit 2024/1
Vykročte s lednovým Apetitem, který vychází už 14. 12., do nového roku plní inspirace a optimismu. První číslo roku 2024 vám s tím díky chutným receptům a zajímavým článkům jistě pomůže. Těšit se můžete na výživné recepty s luštěninami, rychlé večeře na zahřátí nebo inspiraci na zimní nedělní oběd. Spolu s celou redakcí můžete stylově a s noblesou oslavit Silvestr. Alkohol tentokrát nerozlijeme do sklenic, ale využijeme při vaření a pečení. Pokud vám chybí za okny mrazivá zimní pohádka, přeneste se do ní prostřednictvím nádherných zmrzlinových dezertů. Helena Fléglová se tentokrát ve své Cukrářské akademii bude věnovat korpusům. V lednovém Apetitu najdete také přehledný rejstřík všech receptů roku 2023. Apetit, napsáno s chutí.